UA-38196275-1

dimecres, 19 de desembre de 2012

Una nota al marge: el premi Ciutat de ValènciaEl poemari titulat Llibre del professor, escrit per Alexandre Bataller Català ha estat guardonat aquest dimarts 18 de desembre, amb el premi de poesia corresponent als XXX Premis literaris Ciutat de València (Premi Roïç de Corella de Poesia en Valencià). La notícia li ha estat comunicada personalment a l’autor per la regidora de cultura de l’ajuntament de València Marién Beneyto, poc després del migdia, en amable conversa telefònica. L’autor del poemari manifesta el seu agraïment als membres del jurat per haver considerat la seua obra  mereixedora del guardó i expressa la seua satisfacció per la concessió del premi. Esperem que tant els seguidors del blog com els lectors encuriosits puguen llegir el llibre tan bon punt estiga publicat (cosa que haurà d'esperar encara uns mesos). A vosaltres, els agents provocadors, dedique un record i a l'afició en general.

8 comentaris:

 1. La meua sentida enhorabona Alexandre! Semblava mentida però ara tindrem un Nadal ple de poesia. Quin plaer veure el teu treball reconegut. Ho hem de celebrar, mestre! Una abraçada molt forta:

  Júlia

  ResponElimina
 2. Enhorabona al professor, al poeta i a l'amic Alexandre Bataller.

  Vicent Borràs

  ResponElimina
 3. Enhorabona!m'alegre moltíssim..això ho haurem de celebrar. Que passes un Bon Nadal.
  Una abraçada ben forta;-)
  Carmen

  ResponElimina
 4. Enhorabona, Àlex! Merescudíssim premi. En aquests temps d'apatia generalitzada, costa a voltes trobar la paraula exacta, la fiblada inesperada que ens destarote els sentits i ens faça donar les gràcies per ser en aquest món encara que només siga per delectar-se amb joies sentides, pensades, meditades i escrites com és ara la teua criatura convertida en premi. Frisança, aquesta és la paraula que buscava. Frisança per llegir-te. Enhorabona de nou, mestre. Una abraçada.

  ResponElimina
 5. Felicitats pel premi, honorable cavaller, i tinga vosté bones festes!

  ResponElimina
 6. L'alumne dels pantalons vermells feia temps que no es passava pel bloc i s'ha trobat amb la bona nova. Enhorabona, professor. Vosté ha llaurat la terra en cada vers, i havia de collir-ne els fruits. Rellegirem la seua poesia de fressa de clarions, i brindarem pels èxits qua han vingut i que vindran.

  Salut!

  ResponElimina
 7. Enhorabona professor, per traslladar al paper eixa preocupació feta poesia, generada pel contacte amb els teus alumnes i dir-ho obertament, ells son l'orige i el destí de la teua creativitat i el tracte que els ofereixes en "el llibre del professor" és ben especial. Salut i poesia.

  vicent

  ResponElimina
 8. Enhorabona! És una sort tenir-te de professor. Podries parlar-nos d'aquest gran esdeveniment a classe? m'agradaria molt conèixer la teua obra, pot ser pugam llegir alguns versos l'aula.

  Salutacions.

  ResponElimina